Ninove 04 Jun 2020 - 06u42
Overcast Clouds
20.36°C

‘SAUS’, debuutsingle van S!MA: vrouwelijk zacht en vrouwelijk sterk

02 januari 2019

APPELTERRE-EICHEM – S!MA, aka Sima Heyrati, haalde einde 2017 moeiteloos de halve finale van The Voice van Vlaanderen. Nu brengt ze haar debuutsingle uit op 3 januari : SAUS.

In die halve finale bracht S!MA haar versie van ‘Work Hard, Play Hard’, een nummer van de Amerikaanse rapper Wiz Khalifa. Alles met een enorme drive en passie voor muziek. Dat was voor haar niet het eindpunt, maar het begin van haar muziekverhaal.

Het afgelopen jaar ging S!MA voluit voor de muziek, met hard werken in de studio aan eigen songs. En nu is 2019 daar en haar debuutsingle: SAUS. Het is een stoute en moedige single. Eindelijk een muzikaal, vrouwelijk tegengewicht in de hele urban scene van Vlaanderen en Nederland.

2019, het jaar waar de meiden aan het woord zullen zijn, met S!MA aan kop. Zij is net 18 jaar, maar staat nu al klaar om te laten zien ‘what kind of woman she is’. Strong & independent. Spicy & sweet vanbinnen. Sexy & classy. Vrouwelijk zacht & vrouwelijk sterk.

 

MLI

“Ze kunnen mij niet handelen.
Mij kunnen ze niet levelen.
Ze kunnen mij niet handelen.”

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons