Ninove 04 Jun 2020 - 07u46
Overcast Clouds
20.36°C

Personenwagen botst tegen brandweerwagen aan kruispunt 'Den Doorn'

01 januari 2019

NINOVE – Een personenwagen is dinsdagavond 1 januari iets na 19.30 uur ingereden op een voertuig van de brandweer van Denderleeuw. Het ongeval gebeurde op het kruispunt 'Den Doorn' N45/Aalstersesteenweg.

De brandweerwagen was op weg was naar een brand op het grondgebied van Geraardsbergen. Aan het kruispunt met verkeerslichten ‘Den Doorn’ kwam de brandweerwagen uit de richting van Denderleeuw. Hij wilde prioritair door het rode licht rechtdoor rijden richting Geraardsbergen.

De bestuurder van een personenwagen Opel reed richting Meerbeke. Vermoedelijk merkte hij de brandweerwagen te laat op. Hij reed er vooraan in de zijflank op in. De klap was bijzonder hevig. De personenwagen kwam uiteindelijk tot stilstand bovenop een verkeerslicht.

Er vielen bij dit ongeval in totaal 3 gewonden. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Aalst.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons