Ninove 07 Jun 2020 - 08u43
Overcast Clouds
11.48°C

Auto ondersteboven op Graanmarkt

05 januari 2019

NINOVE – Zaterdagmorgen 05 januari deed zich rond 8.45 uur een spectaculair ongeval voor op de Graanmarkt. Een auto belandde daar op zijn dak.

Een wagen, een Volkswagen Polo, reed op de Graanmarkt (zone 30) vanuit de Marktstraat richting Twijndersplein. Hij is blijkbaar tegen het ijzeren staketsel rond een boom gebotst en daarna op zijn dak beland.

De oorzaak is niet meteen duidelijk, vermoedelijk is de chauffeur in slaap gevallen..

De brandweer was snel ter plaatse; de wagen is weggetakeld.

De jonge chauffeur beschikte over een voorlopig rijbewijs. Hij is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Aalst.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons