Ninove 03 Apr 2020 - 09u29
Few Clouds
6.28°C

Pizzakoerier aangereden door bestelauto

19 januari 2019

NINOVE – Een pizzakoerier is zaterdagavond iets na 18.30 uur aangereden. Hij raakte slechts lichtgewond.

Het ongeluk gebeurde op de Brakelsesteenweg ter hoogte van de winkel Elan op het tweerichtings fietspad. Een bestelwagen wou een oprit opdraaien. Hij kon de pizzakoerier, die uit de richting van Voorde kwam, niet meer ontwijken. De scooter ging onderuit en belandde tegen de wagen.

De bestuurder van de scooter van Pizza Talia is lichtgewond en kwam er met de schrik vanaf.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons