Ninove 20 Nov 2018 - 20:28
Bewolkt
3°C

Parkeermeter opengebroken

05 juli 2017
Parkeermeter opengebroken

Ninove - Een parkeerwachter van O.P.C. stelde sporen van braak met diefstal vast op de parkeerautomaat in de straat Dam te Ninove. De automaat werd opengebroken en het parkeergeld gestolen. Het totale nadeel is tot op heden nog onbekend. De politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Tips zijn welkom op het telefoonnummer 054/31.32.32 van de Lokale Politie Ninove.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons