Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.


Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/ninofmedia/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 295

Dieven richten veel schade aan in school Nederhasselt

05 juli 2017
Dieven richten veel schade aan in school Nederhasselt

Nederhasselt - Voor de tweede keer op rij werd ingebroken in de basisschool De Hazelaar in Nederhasselt. Op dinsdagochtend 4/7 werd een eerste inbraak vastgesteld. Woensdagochtend 5/7 werd een ruit stukgegooid in de leraarskamer en gingen onbekenden aan de haal met zes ipad’s.

Er zijn bewakingscamera's, maar die hebben ze jammer genoeg kunnen ontwijken. Bij de tweede inbraak maakten de vandalen ook enkele laptops en een vaste computer buit. "Voor de rest blijft hier eigenlijk nooit iets waardevols achter het is duidelijk dat ze hier vooral waren om de boel af te breken zegt Karolien Frederickx, samen met Leen Janssens directeur van De Hazelaar." En dat doet pijn bij de leerkrachten. "Een leuke, kleurrijke klas maakt het zowel voor de leerkrachten als voor de leerlingen aangenaam werken. Onze mensen steken daarom heel veel tijd en energie in het aankleden van hun lokaal. Jammer dat hun werk op zo'n manier tenietgedaan werd." De Ninoofse technische dienst ging gisteren al puin ruimen en de deuren repareren. "Wij hebben ook onze leerkrachten, die eigenlijk al aan hun vakantie begonnen zijn, opgetrommeld om de lokalen te helpen kuisen."

 De politie is een onderzoek gestart en voerde een sporenonderzoek uit. Van de daders is er voorlopig nog geen spoor.Verdachte gedragingen in de omgeving van schoolgebouwen of andere kwetsbare sites kunnen steeds rechtstreeks gemeld worden aan de politie op telefoonnummer 054 / 31 32 32 op via het noodnummer voor dringende politiehulp : 101

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons