Ninove 25 May 2020 - 16u50
Scattered Clouds
16.51°C

Verdwijning van Stephan MATTHIJS (50)

30 januari 2019
Verdwijning van Stephan MATTHIJS (50)

AALST – In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 januari 2019 verliet de 50-jarige Stephan Matthijs zijn woning aan de Gentsesteenweg in Aalst. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Meneer Matthijs is tussen 1,65 m en 1,70 m lang en normaal gebouwd. Hij heeft donker haar en draagt een bril.

Welke kledij hij droeg op het moment van zijn verdwijning is niet geweten.

Hij verplaatst zich mogelijk op een zwarte herenfiets.

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit? Neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

U kunt ook reageren via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons