Ninove 06 Jun 2020 - 11u07
Lichte regen
8.71°C

Auto’s botsen aan Vredelaan

06 februari 2019
Auto’s botsen aan Vredelaan

NINOVE – Ter hoogte van het kruispunt Vredelaan-Nijverheidslaan zijn twee wagens op elkaar gebotst. Het betrof een ‘klassiek’ ongeval door het negeren van de voorrang van rechts. De materiële schade is groot, maar niemand raakte gewond.

Het ongeval gebeurde woensdagochtend 6 februari rond 7 uur. Een donkere Peugeot 3008 reed op de Vredelaan, vanuit de Pollarestraat richting Parklaan. De andere wagen, een kleine witte bestelwagen Citroën, reed op de Nijverheidslaan vanuit de richting Arbeidsstraat.

De chauffeur van de personenwagen gaf ter hoogte van het kruispunt Nijverheidslaan-Vredelaan geen voorrang aan de bestelwagen, die voor hem van rechts kwam. Met een botsing tot gevolg. De bestelwagen is door de klap tegen een andere geparkeerde bestelwagen aangereden.

De materiële schade is vrij groot, vooral aan de personenwagen. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons