Ninove 03 Apr 2020 - 10u16
Few Clouds
6.28°C

ILvA verplaatst afvalinzameling van 13/2 naar andere dagen

12 februari 2019
ILvA verplaatst afvalinzameling van 13/2 naar andere dagen

NINOVE – In samenspraak met het personeel, heeft ILvA beslist om op woensdag 13 februari 2019 niet uit te rijden. Het industrieterrein in Erembodegem zal mogelijk geblokkeerd zijn. Om hierop te anticiperen, zijn alle inzamelingen van die dag verplaatst.

Enkel de inzamelingen, die op de afvalkalender op 13/2 staan, veranderen van dag. Alle andere inzameldata blijven dezelfde.

De recyclageparken zijn wel open volgens de normale openingsuren.

De inzamelingen van 13/2 worden als volgt verplaatst:

  • PMD naar donderdag 14/2,
  • gele zak (restfractie) naar vrijdag 15/2,
  • GFT naar maandag 18/2,
  • glas naar dinsdag 19/2.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons