Ninove 16 Jul 2018 - 01:24
Bewolkt
20°C

Bestuurswissel bij Rotaryclub Ninove-Dendervallei

10 juli 2017
Bestuurswissel bij Rotaryclub Ninove-Dendervallei

Ninove - Op 30 juni laatstleden organiseerde de Rotary van Ninove haar jaarlijkse bestuurswissel. Gewapend met een nieuw logo en de nieuwe clubnaam RC NINOVE-DENDERVALLEI mocht de intredende voorzitter Michel Bellemans het voorzitterslint in ontvangst nemen van uittredend voorzitter René Van Raemdonck.

Het nieuwe Rotarybestuur wil tijdens het jaar 2017-2018 werk maken van verjonging en meer naambekendheid.

De kerntaak van Rotary bestaat in de ondersteuning van lokale sociale doelen en het steun bieden aan een internationaal doel. Het internationaal doel waar we ons dit jaar op richten is de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. Dit is het grootste private ziekenhuisschip dat zich inzet om kwalitatieve gezondheidszorg aan de allerarmsten te bieden.

Tijdens dit Rotaryjaar willen ze voor deze doelen fondsen werven door:

-          Een Avant-Première van de film “Het Tweede Gelaat” van Jan Verheyen met Ninovieter Werner Desmedt en Koen De Bouw in de hoofdrollen op 03 oktober 2017 in Aalst – Cinema The Palace;

-          De 4de editie van Lovely-Red in samenwerking met Innerwheel op 03 maart 2018 in het Krekelhof

-          Het Breughelfestijn eind april 2018

-          Een Ballonvaartmeeting te Ninove in juni 2018

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons