Ninove 02 Jun 2020 - 21u01
Scattered Clouds
27.4°C

Scholen geteisterd door inbraken in Ninove

11 juli 2017
Scholen geteisterd door inbraken in Ninove

Ninove -Tijdens het afgelopen weekend werd ingebroken in de basisschool van het Sint-Aloysiuscollege in de Weggevoerdenstraat te Ninove. Onbekenden verschaften zich toegang tot de gebouwen via een klapraam en braken tijdens hun zoektocht meerdere kasten open. Er werd daarbij aanzienlijke schade toegebracht aan het klasmeubilair. Op het eerste gezicht werd niets ontvreemd. De politie onderzoekt of er een binding is met eerder vastgestelde inbraken in basisschool De Hazelaar in Nederhasselt.

Verdachte gedragingen in de omgeving van schoolgebouwen of andere kwetsbare sites kunnen steeds rechtsreeks gemeld worden aan de politie op telefoonnummer 054 / 31 32 32 (alle dagen van 06.00 tot 22.00 uur) of via het noodnummer voor dringende politiehulp : 101.

 

In de nacht van zondag op maandag gingen dieven aan de haal met het stuurwiel en een GPS-toestel van een gloednieuwe personenauto B.M.W. 320D van een inwoner uit de Meesjeslaan in Meerbeke. Het voertuig stond geparkeerd op de oprit van een woning en werd deskundig ontgrendeld. Zonder dat iemand het opmerkte of hoorde werd het dashboard vakkundig gedemonteerd. De politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Tips zijn welkom op het telefoonnummer 054 / 31 32 32 van de Lokale Politie Ninove.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons