Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Scholen geteisterd door inbraken in Ninove

11 juli 2017
Scholen geteisterd door inbraken in Ninove

Ninove -Tijdens het afgelopen weekend werd ingebroken in de basisschool van het Sint-Aloysiuscollege in de Weggevoerdenstraat te Ninove. Onbekenden verschaften zich toegang tot de gebouwen via een klapraam en braken tijdens hun zoektocht meerdere kasten open. Er werd daarbij aanzienlijke schade toegebracht aan het klasmeubilair. Op het eerste gezicht werd niets ontvreemd. De politie onderzoekt of er een binding is met eerder vastgestelde inbraken in basisschool De Hazelaar in Nederhasselt.

Verdachte gedragingen in de omgeving van schoolgebouwen of andere kwetsbare sites kunnen steeds rechtsreeks gemeld worden aan de politie op telefoonnummer 054 / 31 32 32 (alle dagen van 06.00 tot 22.00 uur) of via het noodnummer voor dringende politiehulp : 101.

 

In de nacht van zondag op maandag gingen dieven aan de haal met het stuurwiel en een GPS-toestel van een gloednieuwe personenauto B.M.W. 320D van een inwoner uit de Meesjeslaan in Meerbeke. Het voertuig stond geparkeerd op de oprit van een woning en werd deskundig ontgrendeld. Zonder dat iemand het opmerkte of hoorde werd het dashboard vakkundig gedemonteerd. De politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Tips zijn welkom op het telefoonnummer 054 / 31 32 32 van de Lokale Politie Ninove.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons