Ninove 03 Jun 2020 - 20u08
Overcast Clouds
20.36°C

Bestuurder rijdt geparkeerd voertuig aan

11 maart 2019

NINOVE - Een automobilist uit Denderleeuw botste in de nacht van zondag op maandag tegen een geparkeerde auto op de Albertlaan.

De chauffeur kwam met hoge snelheid richting rotonde van Den Dollar gereden waar hij t.h.v. van het ijssalon een geparkeerde Saab cabrio meenam.

Een bloedanalyse zal moeten duidelijke maken of hij gedronken had of onder invloed was van drugs.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons