Ninove 05 Jun 2020 - 06u04
Broken Clouds
9.63°C

Honderden VW-kevertjes en busjes tentoon in centrumstraten

17 maart 2019
Honderden VW-kevertjes en busjes tentoon in centrumstraten

NINOVE   - Zondag 17 maart heeft in de winkelstraten editie 22 plaats van het kevertreffen, een organisatie van Freddy Files.

De organisatie die van start ging in 1998 met een 100-tal kevertjes is door de jaren heen uitgegroeid tot een evenement met een 750-tal wagens, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het kevertreffen is er gekomen als ondersteuning van het Primavera-weekend van de handelaars in het centrum, die hun opendeurdagen houden.

Ook nu weer staat het centrum vol met kevertjes en VW-busjes in alle vormen en kleuren.

Zeker een aanrader om te bezoeken, toegang is gratis.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons