Ninove 03 Jun 2020 - 17u53
Overcast Clouds
20.36°C

Den Belleman zet opnieuw z'n deuren open voor muzikale Saint Patrick's Day

19 maart 2019
NINOVE - Op zondag 17 maart was het weer zover: tijd om Saint Patrick's Day in stijl te vieren in café Den Belleman.
 
Het feest van de Ierse patroonheilige wordt ook bij ons in België gevierd op verschillende plaatsen, zo werd op vrijdag in Lieferinge al een ode gebracht aan de brave man. 
En afgelopen zondag kon je geheel volgens traditie  bij Den Belleman een frisse groene Witkap of een Guinness van het vat drinken op de tonen van 'Tavern on the Green', een Aalsterse folkmuziekgroep met onder andere William Minaert. De opkomst was dik in orde en Ninofmedia ging naar goede gewoonte uiteraard een kijkje nemen!
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons