Ninove 02 Jun 2020 - 21u22
Scattered Clouds
27.4°C

Knikkebollende chauffeur van 40 rijdt in gracht

20 maart 2019

ASPELARE – Woensdagmorgen 20 maart is een 40-jarige man op de Geraardsbergsesteenweg in de gracht gereden. Hij was achter het stuur knikkebollend in slaap gevallen.

De chauffeur, die op weg was naar zijn werk, kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Gelukkig waren er geen andere partijen bij betrokken, want het had allemaal veel erger kunnen zijn. Zijn auto moest getakeld worden.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons