Ninove 07 Jun 2020 - 08u05
Overcast Clouds
11.48°C

Drugdealers aangehouden

21 maart 2019
Drugdealers aangehouden

NINOVE - Op donderdag 14 maart 2019 werden in het kader van een onderzoek naar verdovende middelen huiszoekingen uitgevoerd op een adres in de wijk “Witheren” en in de buurt van het station van Ninove.

Bij deze huiszoekingen werden bezwarende elementen aangetroffen die wijzen op de verkoop van verdovende middelen.

Twee verdachten, een 29-jarige man met de Belgische nationaliteit en een 33-jarige vrouw met de Nederlandse nationaliteit, werden gearresteerd. De verkoop van verdovende middelen die voornamelijk plaatsvond in de wijk, zorgde voor heel wat overlast voor de omwonenden.

Beide verdachten werden op 15 maart 2019 voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, die hen beiden onder aanhoudingsmandaat plaatste.

De raadkamer in Dendermonde besliste op dinsdag 19 maart 2019 dat beide verdachten aangehouden blijven.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons