Ninove 24 Jun 2018 - 15:09
Bewolkt
18°C

De Donderdagen 13/7/2017 - Eva Kahan / Kate & Pasi

14 juli 2017
De Donderdagen 13/7/2017 - Eva Kahan / Kate & Pasi

De Donderdagen in Ninove zijn een succes. Na de talrijke opkomst vorige week waren de Ninovieters ook deze donderdag massaal aanwezig. 

En Frida Ook! is de eerste solovoorstelling van circusdocente en (clini)clown Eva Kahan. In deze show speelt Eva Kahan Frida, een (over)enthousiaste huisvrouw met een neiging om alles onder controle te willen houden.
Haar gebrek aan ervaring, looks en middelen lost ze op door een goede voorbereiding. Alleen doet het publiek niet altijd alles wat Frida ervan verwacht. Deze zéér kindvriendelijke show deed zowel jong als oud bij momenten lachen en verbazen. 
Van de organisatie van een grote Frida-tombola tot het maken van popcorn met een betonmolen, het komt allemaal aan bod. Deze show zit ook vol interactie en knutselmomentjes. 

Na de drukte die Frida gemaakt heeft was het Finse duo Kate & Pasi aan de beurt met hun show Suhde. In hun creative show vol circustechnieken tonen zij de relatie van een koppel dat vecht over wie in de zetel mag zitten. De show zit vol humor, acrobatiek en jongleren. 
Het publiek stond meerdere malen met open mond te kijken naar hun fantastische uitvoering.

Deze donderdag was nogmaals een topper, hierbij de foto's. Wij kijken al uit naar volgende week. Let op: volgende optreden heeft plaats in de tuin van het buurthuis De Pallieter in de Smid Lambrechtstraat te Outer. (19u30)

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons