Ninove 06 Jun 2020 - 09u52
Lichte regen
8.71°C

Winkeldief gevat bij schoenen Torfs

28 maart 2019
Winkeldief gevat bij schoenen Torfs

NINOVE - Dinsdagnamiddag 26 maart 2019 werd in een filiaal van TORFS gelegen aan de Centrumlaan in Ninove een winkeldief op heterdaad betrapt bij een poging diefstal.

Een klant zag hoe de verdachte met een kniptang de beveiliging van een handtas losknipte. Toen de security erbij werd geroepen, toonde de verdachte spontaan een magneet, kniptang en lampje. Hij bekende de feiten. 

De verdachte, een 54-jarige man zonder gekende verblijfplaats, reeds gekend bij politie en justitie voor winkeldiefstallen en heling, werd gisteren op vordering van het parket OVL voorgeleid voor de onderzoekrechter in Dendermonde.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons