Ninove 04 Jun 2020 - 07u49
Overcast Clouds
20.36°C

Vals bericht! Seniorenvoordeelkaart allesbehalve voordelig!

02 april 2019
Vals bericht! Seniorenvoordeelkaart allesbehalve voordelig!

NINOVE - Zowel het Europees Centrum voor de Consument België als de Federale Overheidsdienst Economie en de Inspecteur van Radio 2 kregen klachten over de voordeelkaart.

De afgelopen week kregen heel wat 50-plussers een mail of informatie in de bus over de "Seniorenvoordeelkaart". Er verscheen ook bij heel wat personen een bericht op Facebook waarin de indruk werd gewekt dat de stad Ninove deze kaart ondersteunt. Dit gaat om een vals bericht!

 Het advies: koop geen Seniorenvoordeelkaart.

Kocht je al een Seniorenvoordeelkaart? Op de website van het Europees Centrum voor de Consument België vind je meer

De afgelopen week verscheen er valse berichtgeving over de seniorenvoordeelkaart

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons