Ninove 02 Jun 2020 - 21u06
Scattered Clouds
27.4°C

Studenten zoeken plek om samen te blokken

06 april 2019
Studenten zoeken plek om samen te blokken

NINOVE - Christine Adriaens doet een oproep. Of iemand in Ninove een zaaltje ter beschikking heeft, waar studenten gezamenlijk kunnen studeren.De stad Ninove stelt pas vanaf half mei de voormalige 'nieuwe kerk' ter beschikking van de blokkers.

Maar sommigen willen ook al tijdens de paasvakantie gezamenlijk studeren.
Mocht je een zaaltje vrij hebben voor studiegebruik: contacteer via 0485-88 37 75.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons