Ninove 19 Jul 2018 - 23:29
Bewolkt
20°C

WAANZINNIGE HUWELIJKSNACHT OP DE DONDERDAGEN OP 20 JULI

18 juli 2017
WAANZINNIGE HUWELIJKSNACHT OP DE DONDERDAGEN OP 20 JULI

Outer- De Donderdagen krijgen op 20 juli een Zwitsers kleurtje. In de tuin achter het Buurthuis ‘De Pallieter’ in Outer worstelt circoPitanga met de hoofdbrekens en de opspelende zenuwen van de eerste huwelijksnacht.

 circoPitanga bestaat uit slechts twee artiesten, maar veel multicultureler dan dit koppel gaan we dit jaar op De Donderdagen niet treffen. Zij is Loïse Haenni, geboren uit Zwitserse ouders in Adelaïde (Australië). Hij is Oren Schreiber, als zoon van een Israëlische moeder en een Pools-Argentijnse vader geboren en opgegroeid in Tel Aviv (Israël). Ze ontmoetten mekaar aan de circusschool van Rio de Janeiro (Brazilië) in 2008. Sindsdien trekken ze, vanuit thuisbasis Zwitserland, de wereld rond met hun ‘acropoëtische shows’. In ‘Nuptial Ropes’ wringen ze zich, gekleed in waanzinnige kostuums, in allerlei prachtige bochten – letterlijk en figuurlijk - om het moment suprême tijdens de eerste huwelijksnacht uit te stellen. Het is een spel van aantrekken en afstoten; niets is te gek om elkaar nog nader te leren kennen. circoPitanga trekt alle registers van het hedendaagse circus open: fysiek theater, riskante evenwichtsoefeningen en acrobatische toeren in de trapeze.

 Praktisch

  • circoPitanga (ZWI) – ‘Nuptial Ropes’: 19.30 uur in de tuin van Buurthuis De Pallieter, Smid Lambrechtstraat, Outer (best bereikbaar via de achterliggende Hector Plancquaertstraat)
  • De plaatselijke afdelingen van Davidsfonds en Gezinsbond zorgen voor en na voor een gezellig tuinterras.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons