Ninove 25 May 2020 - 17u45
Scattered Clouds
16.51°C

Opgelet vergadering leemontginning op nieuwe locatie

18 juli 2017
Opgelet vergadering leemontginning op nieuwe locatie
!! Opgelet deel dit verder !!

Ninove - Vanavond (dinsdag 18 juli) is er een infovergadering over de leemontginning, heraanvulling met zuivere gronden en aanleg van een stadsrandbos in de ‘Diepe Strat...en’ in Ninove, naar aanleiding van de aanvraag omgevingsvergunning.
Deze vergadering was gepland in de bibzaal maar wordt verplaatst naar de zaal van de academie Muziek, Woord en Dans, Parklaan 13, Ninove om 19 uur.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons