Ninove 07 Jun 2020 - 10u23
Overcast Clouds
11.48°C

Brandweer rukt uit voor schouwbrand

06 mei 2019
Brandweer rukt uit voor schouwbrand

NEIGEM – De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost ontving maandag omstreeks 16 uur een oproep voor een brand in een woning op de Halsesteenweg met Windschof in Neigem.

Bij aankomst stelden de spuitgasten vast dat het om een eenvoudige schouwbrand ging.

Met de ladderwagen hebben zij de brandhaard en de eventuele schade in de schoorsteen gecontroleerd.

ADU

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons