Ninove 07 Jun 2020 - 08u22
Overcast Clouds
11.48°C

Opgelet voor linke verkopers

08 mei 2019
Opgelet voor linke verkopers

NINOVE – De politie waarschuwt voor verkopers van elektriciteitsleveranciers, die beweren in opdracht van de stad te werken.

De politie benadrukt dat dit NIET het geval is. De stad Ninove heeft geen machtigingen gegeven om in haar naam aan te bellen. Ze heeft ook zeker geen opdracht daartoe gegeven.

Info: Lokale politie Ninove 054-31 32 32 of bel 101 voor dringende gevallen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons