Ninove 05 Jun 2020 - 05u31
Broken Clouds
9.63°C

De Corsari’s (met oa Roel Vanderstukken) in het stadspark van Ninove op 24 juli

22 juli 2017

Ninove - De parkconcerten Ninove gaan in 2017 reeds voor de achtste keer door.Nog 2 maandagen zullen verschillende lokale en nationale groepen het beste van zichzelf komen geven, hopelijk voor een overvol park van Ninove. De parkconcerten gaan telkens van start rond 18u30 en eindigen uiterlijk tegen 24u.

 

Maandag 24 juli: Volkswagen De Kimpe Parkconcert

Het last-minute optreden van talent uit eigen bodem Alexia werd vorig jaar zo gesmaakt dat ze haar opnieuw een kans geven om haar nummers te brengen. Ze begeleidt zichzelf op piano en brengt eigenzinnige en originele covers van Engelse en Nederlandstalige hits van vroeger en nu. Daarna is het de beurt aan de meezingers van de ‘brass’ blazers van Brass4u, waarna de 6koppige liveband van de Corsari’s (met oa Roel Vanderstukken) het park onderdompelt met swingende hits uit de 50’s en 60’s.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons