Ninove 16 Jul 2018 - 01:22
Bewolkt
20°C

Parkconcerten Ninove gaan volledig voor tribute bands op 7 augustus

22 juli 2017

Maandag 7 augustus: Walravens De Dender Parkconcert

Ninove - Op deze 3de maandagavond van de parkconcerten gaan ze volledig voor tribute bands. Beginnen doen ze met het lokale Prisma die hits van de Velvet Underground op een eigenzinninge en zachte manier zal brengen. Vervolgens is het de beurt aan de Belgian Quo Band. Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor !
“Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank. Afsluiten doen ze het parkconcert in Ninove  met Imagine No Lennon (met oa Jean Bosco Safari en Ben Crabbé). Niemand evenaarde ooit het talent van opperbeatle John Lennon om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Om via omstreden rocksongs thema's in de actualiteit te brengen die decennia later nog altijd aan de orde zijn. All you need is Love. Power to the People. Woman is the Nigger of the world. Give Peace a chance. Revolution. Come together. Working Class Hero. En zijn ultieme ideaal in Imagine: 'just a brotherhood of men' - gewoon een wereldgemeenschap van mensen. Een wereld zonder politiek, zonder bezit, zonder religie - dus met 'nothing to kill or die for'.  Het lijkt actueler dan ooit... Redenen genoeg om al zijn hits nog eens boven te halen.

Deel dit verder en stuur een mailtje met parkconcert 7 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                                                                                                                 winnaars Winnaars maken we bekend op zaterdag 5 augustus.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons