Ninove 07 Jun 2020 - 09u48
Overcast Clouds
11.48°C

Dame botst tegen verlichtingspaal

17 mei 2019
Dame botst tegen verlichtingspaal

APPELTERRE-EICHEM – Vrijdagavond moest de brandweer van Ninove uitrukken voor een ongeval op de Brakelsesteenweg in Appelterre-Eichem.

Een dame is met haar wagen tegen een verlichtingspaal terechtgekomen, nadat ze in aanrijding kwam met een ander voertuig.

De brandweer van Ninove moest de vrouw uit haar voertuig helpen. Zij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons