Ninove 28 May 2020 - 21u11
Clear Sky
20.54°C

Verdachte van diefstal in brillenzaak opgepakt

21 mei 2019
Verdachte van diefstal in brillenzaak opgepakt

NINOVE – Een man, die verdacht is van een inbraak met diefstal in een optiekzaak, is voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde.

Afgelopen zondag 19 mei gebeurde rond 18 uur een inbraak in een brillenzaak in de Brusselstraat. Daarbij zijn tientallen brillen ontvreemd.

Camerabeelden hebben de feiten vastgelegd en zijn ook op Facebook gedeeld.

De verdachte, een 27-jarige zwarte man uit Denderleeuw, is inmiddels geïdentificeerd en opgepakt.

Hij is dinsdag 21 mei op vordering van het parket Oost-Vlaanderen voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt zijn aanhouding.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons