Ninove 28 May 2020 - 20u24
Clear Sky
20.54°C

Man, die agent beet, is gearresteerd

21 mei 2019
Man, die agent beet, is gearresteerd

NINOVE – Een 18-jarige jongeman uit Ninove is gearresteerd voor slagen en verwondingen aan de politie.

Naar aanleiding van een oproep inzake verdachte handelingen, kwam de lokale politie maandagavond 20 mei omstreeks 18 uur tussen aan de Ninoofse stationsbuurt.

De agenten controleerden daar een voertuig met vier inzittenden, die zij herkenden als overlastplegers. Eén van de inzittenden weigerde iedere medewerking en haalde zowel verbaal als fysiek uit naar de politiemensen. Eén politieman raakte hierbij gewond, nadat hij gebeten was door de verdachte.

De verdachte, een 18-jarige man uit Ninove, is gearresteerd. Het parket van Oost-Vlaanderen heeft hem dinsdag 21 mei voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. De vordering: slagen en verwondingen aan een drager van het openbaar gezag, smaad en ongewapende weerspannigheid.

Het parket vraagt zijn aanhouding.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons