Ninove 03 Jun 2020 - 19u29
Overcast Clouds
20.36°C

Foorkramers gestart met opbouw attracties Ninoofse Sinksenfoor

06 juni 2019
Foorkramers gestart met opbouw attracties Ninoofse Sinksenfoor

NINOVE – Wil je dit weekend graag naar New York, Florida of Hollywood? Dan is dit mogelijk. De foorkramers zijn immers van start gegaan met de opbouw van hun attracties voor de Sinksenfoor en de namen zijn internationaal.

Het belooft opnieuw een mooie kermis te worden in het centrum van de stad. Met een ruim aanbod van 30 attracties is er voor elk wat wil, waaronder enkele nieuwigheden.

De kermis is open van vrijdagnamiddag 7 juni tot dinsdagavond 11 juni. De attracties staan opgesteld op de Graanmarkt, het Twijnsterplein en de Oude Kaai.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons