Ninove 01 Apr 2020 - 07u11
Clear Sky
6.1°C

Stadsbestuur huldigt Ninoofse huwelijksjubilarissen

08 juni 2019

NINOVE – Het stadsbestuur nodigde vrijdag 7 juni 2019 alle huwelijksjubilarissen, die hun jubileum vierden tussen januari en juni 2019, uit in zaal De Parel. Zij kregen een etentje aangeboden en een muzikaal optreden van Luc Jones.

Een delegatie van het college van burgemeester en schepenen huldigde de 42 koppels.

Onder hen 32 echtparen, die hun gouden jubileum (50 jaar) en 8 echtparen die hun diamanten jubileum (60 jaar) mochten vieren. 

Bij de diamanten echtparen waren ondermeer OCMW- en gemeenteraadslid Renaat Raes en zijn echtgenote Marie-Louise Cochez.

Twee koppels kregen speciale aandacht wegens hun briljanten huwelijk (65 jaar): de echtparen Eduard Baetens-Sophie Lenhard en Gustaaf Van Houtem-Jacqueline De Bolle.

Aan hen en alle jubilarissen een welgemeende proficiat!

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons