Ninove 25 May 2020 - 18u04
Scattered Clouds
16.51°C

Nieuwjaarsdrink wordt lentedrink onder een stralende zon, het is eens iets anders...

11 juni 2019

NINOVE – Het stadsbestuur organiseerde zondag 9 juni, tevens Pinksteren én vaderdag, aan het stadhuis een lentedrink voor de bevolking.

Traditioneel wordt deze drink ieder jaar begin januari bij wijze van nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Dit jaar waren door de Ninoofse politieke ontwikkelingen de gemoederen echter tamelijk verhit, waardoor het stadsbestuur - naar eigen zeggen op advies van de politie – de traktatie verplaatste naar de lente.

Zoals met alles waren er voor- en tegenstanders van deze beslissing. Ninofmedia ging in ieder geval de sfeer opsnuiven. Èn een witkap drinken.

Of, in geval van ondergetekende, een glaasje bubbels degusteren. Schol!

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons