Ninove 03 Jun 2020 - 19u18
Overcast Clouds
20.36°C

Boom aan Sint-Amanduskerk deels bezweken onder stormwind

10 juni 2019

OUTER – Een van de linden voor de ingang van de Sint-Amanduskerk heeft de storm niet heelhuids doorstaan.

De stormwind van de afgelopen dagen heeft ook in onze regio voor materiële schade gezorgd.

In Outer legde een boom voor de hoofdingang van de parochiekerk ei zo na het loodje. Een van de hoofdtakken brak af onder de sterke stormwind.

Ook andere bomen verloren nogal wat takken tijdens de windstoten.

De hulpdiensten verzaagden de afgebroken stam in kleinere delen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons