Ninove 07 Jun 2020 - 08u11
Overcast Clouds
11.48°C

Zesde Na-Tour Criterium Ninove met Van Avermaet, Gilbert, Martin en De Gendt als blikvangers

26 juli 2017

Ninove - Volgende zondag vindt het 6de natourcriterium plaats in hartje Ninove, meteen ook de laatste die de Ninovieter in zijn stad kan bewonderen. Het deelnemersveld ligt zo goed als vast met vooral Belgische toprenners. Of Daniel Martin zondag van de partij zal zijn, is nog niet duidelijk. De renner kampt met een schouderblessure.

Vanaf volgend jaar richt Flanders Cycling Events zich volledig op de aankomst van de ‘Omloop Het Nieuwsblad’. Ninofmedia ging praten met voorzitter Geo De Cleer en vroeg Burgemeester Tania De Jonge en Schepen Torrekens waarom deze organisatie zo belangrijk is voor de stad.

 

Programma Na-Tour Ninove, zondag 30 juli 2017

13.45 u G-Wielrennen • Open Oost-Vlaams Na-Tour Criterium
15.00 u Criterium Dames Elite • 35 ronden - 52,5 km
16.45 u Optocht Reuzen van Ninove
17.15 u Parade wielerkampioenen en BV’s
17.30 u Tijdrit Profs over één ronde
18.15 u CRITERIUM VOOR PROFS • 50 ronden - 75 km
20.00 u Huldiging van de winnaars

Wij mochen tot vandaag 4981 mail's ontvangen met het juiste antwoord op onze wedstrijdvraag.

Wie was in 2016 de nr. 1-2-3 op het NaTour in Ninove bij de mannen?

1) Greg Van Avermaet,
2) Jarlinson Pantano
3) Thomas De Gendt

Onze twee Vipkaarten gaan naar:

Bart De Doncker - Ninove

Leen Mets - Dendermonde

 

 

Olympisch kampioen Greg Van Avermaet komt dolgraag naar Ninove

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons