Ninove 16 Jul 2018 - 01:24
Bewolkt
20°C

De Donderdagen 27/07 Cirq’ulation Locale – Temple & Veerle Malschaert - Boegbeeld

28 juli 2017
De Donderdagen 27/07 Cirq’ulation Locale – Temple & Veerle Malschaert - Boegbeeld

Na de uitstap van De Donderdagen naar de tuin van het buurthuis Pallieter vorig week mochten we De Donderdagen vandaag verwelkomen in het stadpark te Ninove. 

Het werd een duizelingwekkend schouwspel met enerzijds de atletische en lenige mannen van Cirq’ulation Locale met hun show Temple en anderzijds was er Veerle Malschaert met een comedie die meer weg heeft van een tragedie.

De mannen van Cirq’ulation Locale zijn ons reeds bekend van de TNT-Crew die vorig jaar op een knappe tweede plek stranden in Belgium's got talent na Baba Yega. Enkele van de moves en het decor nemen je onmiddellijk terug mee naar hun finale vorig jaar. 
Het werd een spannende show, verrassend en toch met een vleugje humor hier en daar. Deze mannen verdienen echt een podium om hun kunnen te tonen. 

Na het geweld van Cirq’ulation Locale kwam de Dendermondse comédienne Veerle Malschaert aan de beurt. Haar naam en uiterlijk kon je misschien herkennen van haar rol destijds in Flikken maar nu staat ze er met de onewoman-show Boegbeeld, niet minder dan haar vierde avondvullende productie.
Het is een verhaal vol emoties. Als pas gescheiden moeder van 2 kinderen laat Veerle de lach surfen op een zee van tranen. Haar verhaal en manier van vertellen is ontwapenend eerlijk en ze stelt zichzelf kwetsbaar op. De woorden grijpen je naar de keel maar toch slaagt ze er steeds weer in deze om te draaien in een lach. 
Deze rollercoaster van gevoelens maken van deze show meer dan enkel een comedy. Veerle is een vrouw met ballen aan haar lijf die op een soms zeer herkenbare manier haar verhaal vertelt. 

De Donderdagen zijn iedere donderdag in de vakantieperiode bij te wonen ergens in Ninove. Programma op https://www.ninove.be/dedonderdagen

 

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons