Ninove 16 Jul 2018 - 01:24
Bewolkt
20°C

Hollandse Hula Hoopers & Spaanse Messenwerpers op De Donderdagen van 3 augustus

28 juli 2017
Hollandse Hula Hoopers & Spaanse Messenwerpers op De Donderdagen van 3 augustus

Ninove - ‘De Donderdagen’ brengen op 3 augustus een vrolijke kindershow, made in Holland, en een Spaans verbond tussen houten voorwerpen en menselijke acrobaten.

Het circus- en straattheaterfestival verwelkomt de magische wereld van ‘Villa Verdraaid’, waar tafels dansen, hoedjes vliegen en de vlucht van kegels op ieder moment kan gestopt worden. Wietske Vogels heeft een passie voor ringen, Guido Van Hout jongleert met van alles en nog wat. Samen spelen zij met de zwaartekracht en maken ze elkaar als broer en zus graag het leven zuur. ‘Villa Verdraaid’ is een vrolijke kindervoorstelling (4+) die theater en circus samenbrengt. Na de voorstelling animeren Wietske en Guido een Hula Hoop- en Jongleerinstuif voor wie het allemaal zelf eens wil proberen.

Het Spaanse duo Cia Maintomano zoekt het op sommige momenten al even hoog. Ontzagwekkende evenwichtskunsten met houten voorwerpen, messenwerpen, ‘geometrische acrobatie’, balanceren, jongleren met grote objecten en een flinke dosis humor: in ‘Ekilibuá’ smelt het allemaal wonderbaarlijk samen.

Praktisch:

  • Wietske Vogels & Guido Van Hout (NED) – Villa Verdraaid: 19.30 uur op de Graanmarkt (gevolgd door Hula Hoop- en Jongleerinstuif)
  • Cia Maintomano (SPA) – Ekilibuá: 20.30 uur op de Graanmarkt

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons