Ninove 28 May 2020 - 21u09
Clear Sky
20.54°C

Feest van de Vlaamse Gemeenschap werd groot succes

12 juli 2019
NINOVE - 11 juli, het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, werd ook in onze stad in zijn volle glorie gevierd
 
Naar jaarlijkse traditie vonden sowieso  'De Donderdagen' plaats, met optredens van TeaTime Company en Duo Berlingo. Maar ook het Feest van de Vlaamse Gemeenschap ging niet onopgemerkt voorbij. Het startschot werd gegeven om 16 uur met een lees- en luistermarkt, een knutselmarkt en tenslotte ook een smikkel- en sneukelmarkt met eetkraampjes. Om half negen was het tijd voor het muzikale gedeelte onder begeleiding van 15 jonge folkmuzikanten met - uiteraard - Nederlandstalige nummers. Gastzangeres Eva De Roovere kon hierbij menige harten bekoren.
Ninofmedia kon als extraatje ook nog Walter Evenepoel strikken voor een interview, een man die op een dag als vandaag zeker niet mocht ontbreken. Het werd al bij al een zwoele 'Vlaamsche' avond!
 
 
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons