Ninove 28 May 2020 - 22u05
Clear Sky
20.54°C

Zomerkermis brengt amusement naar het centrum

21 juli 2019
Zomerkermis brengt amusement naar het centrum

NINOVE  - Komend weekend staat de zomerkermis in het centrum op het evenementenprogramma.

Van vrijdag 26 tot dinsdag 30 juli stellen de foorkramers voor de laatste maal dit jaar hun attracties op rondom de Graanmarkt.

Er zullen een 30-tal attracties opgesteld staan. Nostalgisch botsen in de botsauto's, punten tellen bij het eentjes vissen, ritjes op de kindermolen, afkoeling in de waterballen of je talent tonen aan het schietkraam: het is allemaal mogelijk in eigen stad tijdens de zomerkermis.

Natuurlijk zullen er ook enkele grotere attracties te vinden zijn.

En voor de lekkerbekken zijn er de typische kermis-gebakkramen.

Ninofmedia heeft trouwens goed nieuws voor wie verknocht is aan deze lekkernijen: hou ons de volgende dagen in het oog voor meer info!

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons