Ninove 07 Jun 2020 - 09u23
Overcast Clouds
11.48°C

Bestuurster afgevoerd naar ziekenhuis na ongeval

22 juli 2019
Bestuurster afgevoerd naar ziekenhuis na ongeval

ASPELARE – Een dame is maandag 22 juli rond 12.30 uur op de Geraardsbergsesteenweg tegen een betonnen duiker naast de weg gebotst. Er waren geen andere voertuigen betrokken.

Vermoedelijk is de mevrouw onwel geworden toen ze met haar wagen op de Geraardsbergsesteenweg reed. Ze verloor het bewustzijn, waardoor de kleine Citroën naast de weg tegen een duiker terecht kwam.

De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost waren snel ter plaatse. De ambulance voerde de bestuurster af naar het ASZ Geraardsbergen.

De brandweer zorgde voor de opruiming; de lokale politie deed de vaststellingen en regelde het verkeer ter hoogte van het ongeval.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons