Ninove 28 May 2020 - 21u52
Clear Sky
20.54°C

Maak met Ninofmedia kans op gratis oliebollen tijdens zomerkermis / Deel&win

23 juli 2019
Maak met Ninofmedia kans op gratis oliebollen tijdens zomerkermis / Deel&win

NINOVE - Maak kans op gratis oliebollen tijdens de zomerkermis.

Komend weekend staat de zomerkermis in het centrum op het evenementenprogramma.

Van vrijdag 26 tot dinsdag 30 juli stellen de foorkramers voor de laatste maal dit jaar hun attracties op rondom de Graanmarkt.

Ninofmedia schenkt in samenwerking met kermisgebak Carnier gratis oliebollen weg. Wil je kans maken op één van de gratis pakken lekkere oliebollen, deel dan dit bericht.

Vrijdag zullen we de winnaars verwittigen en kunnen ze hun oliebollen afhalen bij Anja Carnier. Carnier zal tijdens de zomerkermis opgesteld staan tegenover de autoscooter.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons