Ninove 07 Jun 2020 - 09u50
Overcast Clouds
11.48°C

Herstelling beschadigde betonstukken Aalstersesteenweg gestart

25 juli 2019
Herstelling beschadigde betonstukken Aalstersesteenweg gestart

NINOVE – Een aannemer begon in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) woensdag 24 juli al met het opbreken van de beschadigde betonplaten op de Aalstersesteenweg (N405). Gedurende de herstellingswerken zullen verkeerslichten het verkeer beurtelings doorlaten.

Door de warmte ontstond dinsdag 23 juli schade aan het wegdek op de Aalstersesteenweg tussen de Expressweg en de Schoorveldstraat. Daardoor moet een drietal betonplaten worden vervangen

De aannemer startte vandaag, 24 juli, met het opbreken van die beschadigde platen. Zodra de temperaturen dalen, vernieuwt hij de platen. Tijdens de uithardingstermijn van het beton (3 weken) zal er geen activiteit zijn op de werf.

Omwille van de werken en de uithardingstermijn, zal gedurende 3 weken beurtelings verkeer gelden ter hoogte van de werfzone. Er staan tijdelijke verkeerslichten.

Fietsers ondervinden geen hinder van de werken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons