Ninove 07 Jun 2020 - 10u24
Overcast Clouds
11.48°C

Bestuurder gewond na frontale botsing met tractor

27 juli 2019

DENDERWINDEKE - Bij een ernstig ongeval op Boterdael in Denderwindeke is vrijdagavond één persoon gewond geraakt.

Rond 23.30 uur kwamen een personenauto en een tractor frontaal met elkaar in botsing. De personenauto, met achter het stuur een 45-jarige man uit Herne, ging van zijn rijvak. Hij kwam zo in botsing met een tegemoetkomende tractor.

De 45-jarige man belandde door de harde klap met zijn wagen tegen de gevel van een woning en kwam bekneld te zitten in zijn voertuig. Hij werd door het brandweerpersoneel uit zijn auto bevrijd waarna hij met nog onbekend letsel is overgebracht naar het ziekenhuis.

De jonge bestuurder van de tractor kwam er met de schrik vanaf. Beide voertuigen moesten worden getakeld.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons