Ninove 31 Mar 2020 - 09u01
Clear Sky
2.06°C

Uitslaande brand verwoest woning op Appelterre-Dorp

01 augustus 2019

APPELTERRE - Een zware uitslaande wonigbrand heeft woensdagavond rond 23.10 u een gebouw op Appelterre-Dorp volledig in de as gelegd.

De eigenaar van het Schutyzershof was op het ogenblik van de brand niet aanwezig. Er waren aan het gebouw reeds enige tijd grote verbouwingswerken uitgevoerd.

De brandweerzone Zuid-Oost kwam met een 5-tal wagens ter plaatste. De omgeving werd door de politiezone Ninove volledig afgesloten voor alle verkeer.

GNE  - Foto's Giovanni N.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons