Ninove 04 Apr 2020 - 21u54
Few Clouds
14.95°C

Laatste parkconcert van zomer 2019 werd vol enthousiasme dansend afgesloten

20 augustus 2019

NINOVE - De parkconcerten van deze zomer vierden hun tienjarig jubileum. Er werd dit jaar niet 4, maar 6 avonden gefeest in het park. En wie weet, misschien is hierbij de toon gezet voor volgend jaar?

 
Iedere avond stond in een bepaald thema. Zo werden begin augustus de liefhebbers van schlager- en carnavalsmuziek in de watten gelegd, de week daarop de rockliefhebbers, en deze avond stond in het teken van dansen tout court.
 
Deze laatste editie mocht de coverband Karmasuits de aftrap geven. Zij brengen verschillende genres maar focussen zich toch vooral op dance. Een getalenteerde en sympathieke band waar we zeker nog zullen van horen!
 
Daarna mochten de dansers van Love 2 Dance op het podium klimmen. Dit is een dansvereniging uit Lierde met ondertussen meer dan 300 leden. De dansers van deze avond kwamen uit alle leeftijdscategorieën die zij ter beschikking hebben. Wij wensen hen alvast veel succes volgend weekend op de danswedstrijd in Engeland.
 
En jawel, daar zijn ze dan weer, dé enige echte afsluiter van de allerlaatste parkconcerten van 2019, Bram Van Den Berghe en Lennert Cobbaert. De twee vrienden mochten hun show die zij dit jaar brachten in de CC De Plomblom - Bram & Lennert Dansen - nog eens vlotjes overdoen op het podium van de parkconcerten. Ze werden dan ook voorgesteld als de 'chouchoukes van Ninove', en terecht!
 
 
De mannen kregen, samen met hun muzikanten en danseressen, gans het park aan het dansen met hun catchy dansnummers. Een prachtige afsluiter van de parkconcerten 2019!
 
 
Ninofmedia heeft er ook deze zomer weer van genoten om alles in beeld te brengen.
Tot volgend jaar!
 
 
 
 
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons