Ninove 30 Mar 2020 - 12u26
Clear Sky
1.84°C

Carrefour preventief ontruimd na brand in stapelplaats

04 september 2019

NINOVE – De brandweer is woensdagavond 4 september rond 19 uur opgeroepen voor een brand in een stapelplaats/magazijn achteraan de Carrefourvestiging langs de Albertlaan. De winkel is preventief ontruimd.

De korpsen uit Aalst, Denderleeuw en Ninove van de hulpverleningszone Zuid-Oost waren snel ter plaatse.

In een van de magazijnen/opslagplaatsen achteraan de Carrefour was een grote rookontwikkeling merkbaar. Over de oorzaak ervan is nog niets met zekerheid bekend. Een kortsluiting of oververhitting kunnen aan de basis liggen.

In het grootwarenhuis zelf zijn geen problemen gemeld, maar toch is de zaak preventief ontruimd. Er vielen geen gewonden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons