Ninove 09 Apr 2020 - 10u58
Broken Clouds
13.97°C

Jonge bestuurder belandt twee keer na elkaar in de gracht

11 september 2019
Jonge bestuurder belandt twee keer na elkaar in de gracht

MEERBEKE – Op de Edingsesteenweg gebeurde woensdagvoormiddag 11 september een bizar verkeersongeluk. Een jongeman belandde met zijn wagen twee keer na elkaar in dezelfde gracht.

De jonge bestuurder uit Bever reed woensdagvoormiddag op de Edingsesteenweg in de richting van Denderwindeke. Op een bepaald ogenblik week hij van zijn rijvak af en belandde hij in de gracht. Volgens zijn eerste verklaring zou hij in slaap gevallen zijn.

Hij kon de wagen uit de gracht rijden via een toegangsberm voor tractoren. Onmiddellijk daarna belandde hij iets verder terug in de gracht. De jongeman raakte niet gekwetst.

Het ongeval gebeurde op het deel van de Edingsesteenweg tussen Beneden-Hemelrijk en de Brielstraat.

De wagen was beschadigd en is weggetakeld. De politie deed de vaststellingen; de hinder voor de andere weggebruikers bleef beperkt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons