Ninove 03 Jun 2020 - 19u44
Overcast Clouds
20.36°C

Auto's botsen frontaal aan kruispunt 'De Kalvaar'

15 september 2019

VOORDE – Zaterdagavond 14 september botsten twee personenwagens frontaal ter hoogte van het kruispunt ‘Kalvaar’. Een kind is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 22.45 uur kwam het tot een frontale aanrijding op het kruispunt Brakelsesteenweg-Geraardsbergsesteenweg.

De ene wagen zou linksaf hebben willen slaan, maar merkte te laat een andere auto op, die rechtdoor reed. Volgens een getuige had deze laatste gedoofde lichten.

In de eerste wagen zat een vrouw met haar twee kleine kinderen. Een van de kleintjes liep een sleutelbeenbreuk op en is naar het ziekenhuis afgevoerd.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd en total loss. De brandweerkorpsen van Ninove en Aalst plaatsen de nodige signalisatie en ruimden de brokstukken op. De verkeershinder bleef beperkt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons