Ninove 03 Jun 2020 - 19u48
Overcast Clouds
20.36°C

Leonidas opent nieuwe vestiging in Ninia shopping center

23 september 2019
Leonidas opent nieuwe vestiging in Ninia shopping center

NINOVE  - Leonidas, bekend van de Belgische pralines, opent nieuwe vestiging in het Ninia shopping center.

Leonidas is een Belgische keten die hoofdzakelijk chocolade en pralines verkoopt. De winkelketen bestaat op internationaal vlak.

Leonidas verkoopt onder andere verse pralines, roomijs, confiserie, marsepein en decoratie. Als troef heeft Leonidas "de beroemde Belgische chocolade".

De nieuwe winkel zal zich vestigingen tussen kledingwinkel Lola&Liza en schoenzaak Torfs in het Ninia shoppingcenter. De inrichtingswerken zijn van start gegaan. Hiermee is terug een leegstaand winkelpand ingevuld.

De opening heeft plaats op vrijdag 25 oktober.

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons