Ninove 25 May 2020 - 16u30
Scattered Clouds
16.51°C

Ninoofse Willemijn Pieters finaliste Miss België 2020

29 september 2019
Ninoofse Willemijn Pieters finaliste Miss België 2020

NINOVE  - Ninoofse Willemijn Pieters bij finalisten Miss België 2020.

Uit meer dan tweehonderd kandidates heeft de organisatie van Miss België haar finalisten voor volgend jaar gekozen.

Eén van hen neemt op 11 januari de fakkel over van Elena Castro Suarez en mag zich een heel jaar lang Miss België 2020 noemen.

Ninove is vertegenwoordigd door de zeventienjarige Willemijn Pieters, een leerlinge Latijn-moderne talen.

GNE  - Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons