Ninove 03 Jun 2020 - 18u27
Overcast Clouds
20.36°C

100 jaar maskesskoeten: feest in de tent

29 september 2019

NINOVE - Afgelopen zaterdag vierden de maskesskoeten hun 100-jarig bestaan met een waaier aan festiviteiten.

Het begon met een optocht achter vlag en wimpel door de stad. Nadien werd er verzameld aan de scoutslokalen achter de sporthal. Voor de gelegenheid stond er een grote feesttent waar iedereen werd getrakteerd op een glaasje cava.

Nadien was er tijd voor speeches en werd een reuzentaart aangesneden. Scouts betekent ook 'samen liedjes zingen' en die werden voor de gelegenheid in een nieuw kleedje gestoken.
Ninofmedia sprak met de groepsleiding en interviewde jonge en minder jonge maskesskoeten.

JTR

https://www.facebook.com/Ninofmedia/videos/2459102621036695/

https://www.facebook.com/Ninofmedia/videos/3003232069751534/

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons